Verzending

Seeds Genetics hanteert binnen Nederland de volgende verzendopties:

  1. Gratis verzending met postzegel (na verzending kunnen wij aankomst niet garanderen)
  2. Verzending d.m.v. een brievenbuspakket met Track & Trace, verzendkosten: € 3,95

Voor verzending naar het buitenland: Europa en wereldwijd hanteren wij deze verzendopties:

  1. Verzending d.m.v. een minipakket met Track & Trace binnen Europa, verzendkosten: € 9,95
  2. Verzending d.m.v. een minipakket met Track & Trace buiten Europa wereldwijd, verzendkosten: € 16,95

Indien een zending verzonden wordt via gratis verzending zijn wij niet meer aansprakelijk voor het beschadigen of kwijt raken van het product zodra de verzending is opgehaald.

Verzendingen per minipakket Europa en wereldwijd worden 2 keer bij op locatie aangeboden. Wordt een verzending niet aangenomen dan wordt deze naar het dichtstbijzijnde afhaalcentrum gebracht. Daar kunt u de verzending dan zelf afhalen. Wordt de verzending niet binnen 3 weken afgehaald bij het afhaalcentrum dan wordt de verzending naar ons retour gestuurd. Indien u daarna wenst dat wij het postpakket nogmaals naar u verzenden, dan zullen wij u opnieuw de verzendkosten berekenen plus de kosten die onze verzender aan ons berekend voor de retourzending. Deze kosten dienen voorafgaande aan de verzending te worden voldaan.

Verzending onder rembours

Bij rembours reken je af op het moment dat een koerier het pakket aan de deur aflevert. U betaalt met pin aan de koerier. Wilt u contant betalen, dan kunt u aangeven aan de koerier dat u de zending op het postkantoor wilt ophalen en daar contant wilt betalen. Als je niet thuis bent ontvang je een bericht waarin staat wanneer een tweede afleverpoging wordt gedaan. Als de tweede afleverpoging niet lukt dan kan je een afspraak maken. Daarna wordt het onbestelbaar retour gezonden en zijn wij helaas genoodzaakt de verzendkosten in rekening te brengen. Verzending onder rembours is alleen mogelijk voor Nederland. De verzendkosten voor rembours zijn € 19,95 en worden bij de orderwaarde opgeteld.

Afhalen

Indien u dat wenst kunt u uw bestelling afhalen op ons afhaaladres in Best (NL), De Tongelreep 105, 5684 PZ, Best (NL). U ontvangt van ons per e-mail of telefonisch bericht zodra uw bestelling voor u gereed staat. U kunt ook telefonisch of per mail contact opnemen om een bestelling te plaatsen en dan contant afrekenen bij afhalen.

 

Seeds Genetics

Adres: Postbus 348

            5680 AH Best (NL)

Tel:      0031634696392

Email:  [email protected]

KvK:    65464613

BTW:   NL85.6123171.B01